Lassen

Lassen

Naast automatisch lassen met de lasrobot worden ook diverse laswerkzaamheden handmatig uitgevoerd. Ervaren lassers hebben kennis van verschillende lassystemen, maar bij ons is Mig Mag lassen de techniek die wordt toegepast.

  • Handmatig en automatisch (lasrobot)
  • Alle gangbare lasmethodes
  • Volgens alle gangbare normen

Robot Lassen

Door de uitgebalanceerde configuraties kunnen hiermee de meest uiteenlopende en hoogwaardige laswerkzaamheden worden uitgevoerd. De inzet van de lasrobots heeft voor de interne organisatie grote voordelen op het terrein van:

  • Gegarandeerde en constante kwaliteit
  • Snelheid
  • Besparing op menselijke arbeid

Voordelen van robotlassen die uiteindelijk ook voor de opdrachtgever van belang zijn. Temeer omdat het toepassen van robotlassen naast een perfect eindproduct ook geleidt heeft tot een nieuwe visie op het totale productieproces. Dat geldt uiteraard voor alle werkzaamheden, waaronder plaatwerk lassen.


Handmatig Lassen

Handmatig lassen vereist opleiding, kennis en ervaring. De las-experts worden daarom geschoold om de vereiste kennis op niveau te houden en nieuwe mogelijkheden aan te leren. In verschillende lasstations brengen de lassers de kennis en ervaringen dagelijks in praktijk.

Met een perfect en betrouwbaar eindresultaat.

Lassen

Meetkamer

Om de vervaardigde producten te meten heeft Bauhuis Industrial Partner een geconditioneerde meetkamer met diverse meetinstrumenten die periodiek door een extern gecertificeerd bedrijf worden gekalibreerd. Tevens is het mogelijk de grote bewerkte producten te meten met behulp van een Laser Tracker.

Samen groots aan
het werk gaan.

Neem contact op