Over Ons

Bauhuis Industrial Partner is specialist in het vervaardigen c.q.  bewerken van nauwkeurige grote onderdelen voor de maakindustrie,  waarbij de complete vervaardiging onder onze supervisie plaats vindt.

  • ISO 9001 gecertificeerd
  • Flexibel en efficient
  • Korte doorlooptijd

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en deskundige leverancier op het gebied van grote en nauwkeurige onderdelen? Bauhuis Industrial Partner is de partner die u zoekt. Wij vervaardigen onderdelen van alle (koolstof)Staal en RVS soorten. Daarbij denken we gericht met u mee en verplaatsen we ons in u, uw onderneming en uw specifieke vraagstuk. Zo komen we samen tot een perfect passende oplossing; precies wat u nodig heeft.

Bauhuis Industrial Partner is samen met Bauhuis B.V. ontstaan uit Bauhuis Machinefabriek B.V. en vormen samen de kern van de Bauhuis Group B.V. Hierdoor beschikken we over de nodige ervaringen en zijn deze mogelijkheden en expertises nog steeds toegankelijk.

Opgeleide vakmensen

Bij Bauhuis Industrial Partner werken goed opgeleide vakmensen. Ze vormen het fundament van ons bedrijf. De werkzaamheden worden onder optimale arbeidsomstandigheden, schoon en geordend , uitgevoerd.
De innovatieve en informele sfeer geeft ruimte aan creatieve geesten en voor mensen die van aanpakken houden.

ISO 9001 Gecertificeerd

Bauhuis Industrial Partner staat voor leverbetrouwbaarheid, hoge kwaliteit en maximale continuïteit; een claim die we onderbouwen door constante metingen volgens ons handboek ISO_9001. We hebben een geconditioneerde meetkamer met meetinstrumenten die periodiek worden gekalibreerd door een gecertificeerde externe partij. Ons machinepark bestaat uit een grote diversiteit aan CNC-bewerkingsmachines en ons bedrijfsproces wordt ondersteund door een uitgebreid ERP pakket.

Erkend leerbedrijf

Bauhuis Industrial Partner is een erkend leerbedrijf , gecertificeerd door SBB en geeft op heel bijzondere wijze invulling aan haar uitgangspunt dat echtvakmanschap op de werkvloer wordt bij gebracht. De productieleider is verantwoordelijk voor de opleiding van “zijn” mensen. Betrokken en motiverend. De overdracht van kennis en vaardigheden en van liefde voor het vak vindt plaats op de vloer.”Als je er geen hobby aan hebt , wordt je nooit een goed vakman”

Bauhuis onderkent het belang van goed opgeleide vakmensen en motiveert haar medewerkers tot een “leven lang leren “met steeds vergaande specialisatie .”Een duizendpoot is leuk, maar je kunt maar 1 poot inzetten”

Samen groots aan
het werk gaan.

Neem contact op